Schuco Logo White

  • Hem
  • Företaget
  • Välkommen till oss!

Välkommen till Mälarmontage!

2011 är vi ett solitt företag som verkat i branschen drygt 21 år! vår styrka är att vi tillsammans på företaget har en enorm kunskap inom vårt arbetsområde, att vi verkar åt samma håll och lägger stor vikt vid att vara ett team som tillsammans klarar det mesta.

foretaget-1

Mälarmontage AB startades 1990 av Anders Lenell som jobbade med montage av glaspartier. Redan ett par år efter starten så hyrde man lokaler och införskaffade maskinpark för att kunna tillverka aluminiumpartier i mindre skala. Man valde företaget Schüco att arbeta med som systemleverantör av profiler och tillbehör, då man lärt sig av erfarenhet att Schüco kunder erbjuda det mest komplett systemet på marknaden.

1993 flyttades företagets verksamhet till nuvarande lokaler på Lärlingsvägen 5 i Strängnäs, då lokalerna hade potential att utöka företagets verksamhet vid behov. 2007, 14 år efter inflyttningen så köpte Mälarmontage fastigheten. 2009 så totalrenoverades lokalerna till att inrymma en produktion på c:a 2000 kvm, inhägnad gård på 2000 kvm för uppställning och dylikt.

Kontorsavdelning och showroom

I samband med renoveringen så byggdes en helt ny och rymlig kontorsdel. I direkt anslutning till kontorsdelen byggdes även ett eget showroom där man kan se och känna på våra produkter.

showroom-3

Välkommen att besöka vårt showroom

Schüco Premium Partner

Sedan slutet av 2010 är vi även en del i Schuco ”Premium Partner”, vi är en grupp som jobbar med en gemensam satsning, framförallt mot den privata marknaden med marknadsföring, annonser mm. Premium Partner skall även borga för kvalitet och en trygghet för kunden, som i många fall när det gäller en privatperson, kanske gör en av sitt livs största affärer tillsammans med oss.

Företagets målsättning

Målsättningen är att erbjuda det senaste inom branschen, och tillsammans med kunden, arkitekten och/eller konsulten skapa en personlig känsla och kunna erbjuda det optimala för varje situation.

Adress

Mälarmontage Glas & Metall AB
Lärlingsvägen 5
645 41 Strängnäs

Telefon

Tel växel: 0152- 166 01

Vårt team

Kontakta oss

FB-Mini

Copyright © Mälarmontage AB
All rights reserved